Dennenappel Kerstboompjes

Laten we knutselen deze Kerst… in peuter stijl!

Creativiteit aanmoedigen, de handjes bezighouden, een puinhoop maken en van je peuter genieten tijdens de kerstdagen. Allemaal terwijl we leuke knutselwerkjes maken.

Buiten dat knutselen tegen de verveling helpt, kunnen de werkjes ook als kerstcadeau dienen! Dus we gaan de tafel afruimen, we laden onze knutselkasten uit en gaan gedurende 24 dagen lang samen vies worden!

Alle knutselwerkjes vind ik via Pinterest en zal ze uittesten samen met mijn 2 jarige peuter.

Dennenappel Kerstboompjes

Dennenappel kerstboompjes

Toen we vandaag met onze teckel gingen wandelen was het zo ontzettend mooi weer. In plaats van half december leek het nog maar net herfst. Het bos waar we in wandelden had nog een mooi tapijt van bladeren. Helaas was het een mooie tapijt van natte bladeren. Dus waren de dennenappels die we opraapten voor ons kunstwerkje ook nog nat en gesloten. We hebben ze toch gebruik voor ons kunstwerk en we zullen wel zien hoe deze eruit zien eens ze opdrogen en misschien opengaan. Wie weet, zijn ze nog steeds even mooi of zelfs nog mooier?

Voor dit knutselwerkje heb ik niet inspiratie gehaald van een bepaald website, maar van verschillende pins op Pinterest. Ik keek naar wat we nog hadden liggen en koos voor glitterpennen, lijm + glitter en kleine gekleurde sterren. Ik had vandaag hulp van twee mooie dames, de kleine miss 13 jaar en de vriendin van mijn groter mister 19 jaar. Samen met de kleinste mister vonden de dames het ook leuk, ook al zat iedereen vol glitters achteraf. Het was ook moeilijk om de kleine mister te weerhouden om van al die mooie glitters te eten. De dennenappels zijn nu aan het drogen en dan kunnen ze op onze adventskaarsen tafelstuk zetten. Goedkope kerstversiering gemaakt met veel pret en liefde.

Love it!

Wil je graag nog wat ideeën opdoen? Kijk dan maar snel naar mijn Pinterest Kerst bord!

Leave a Reply