Gevoelens?

Meneer bijna 3 jaar is volop zijn gevoelens aan het ontdekken, hij wilt tegenwoordig niet zo graag dutten meer. Ik weet wel dat er een moment komt waneer het dutten periode voorbij is (sniff) en dus laat ik hem het proberen de dag door te komen zonder te slapen…maar niet goed dus, dan gooit hij met van alles en veranderd mijn lief klein zoetje in een onherkenbaar “ik gooi met van alles en sla op alles” mensje. En dit terwijl hij voortdurend in zijn ogen aan het wrijven is.

Gisteren was het weer van dat, “I DONT WANT TO SLEEP, I’M ANGRY”…brullen, slaan…en uiteindelijk in mijn armen in slaap gevallen voor 3 uur…(ik ga nog steeds mee eventjes met hem in bed liggen)

Toen hij eindelijk sliep zocht ik leuke manieren om over ons gevoelens te praten op Pinterest en kwam ik deze tegen : Free Lego emotions printable. Ik vind het vooral leuk omdat het met een Lego mannetje is, en mijn mister is een grote fan van Lego. Maar je kunt er verschillende ”

” vinden op Pinterest of gewoon zelf maken.

Toen hij wakker werd hebben we samen de Lego man afgeprint en de gezichten geknipt. Hij was razend enthousiast en nam zelf het “angry” gezicht en vertelde me dat hij boos was dat hij moest slapen (maar toch 3 uur geslapen, of heb ik dat al gezegd?)…maar dat hij nu wel zeer “happy” was.

This entry was posted in Beauty.

Leave a Reply